ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο η Μόνικα

στο-βόλο-η-μόνικα-70780

Η δημοφιλής Μόνικα, η ερμηνεύτρια με την μαγευτική φωνή θα εμφανιστεί απόψε στην μουσική σκηνή του «Vox» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Η Μόνικα επισκέπτεται με καινούργια τραγούδια και ανανεωμένη σύνθεση σχήματος τον Βόλο, στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας της.

Για πρώτη φορά θα εμφανιστεί μπροστά στο κοινό με δείγματα από το πολυαναμενόμενο τρίτο της άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, μαζί με τραγούδια όπως “Over The Hill”, " Βabe" και “Bloody Sth" που έχουν αγαπηθεί όσο λίγες σύγχρονες δημιουργίες. Πρόκειται για δημιουργίες που δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς αποτελούν τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας στην εγχώρια μουσική πραγματικότητα, ανεξάρτητα από μουσικό είδος.

Επί σκηνής, η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει στο πιάνο και την κιθάρα κομμάτια από το δεύτερο άλμπουμ της “Exit”, όπως το ξεχωριστό “Yes I Do”, μελωδίες μέσα από το δισκογραφικό ντεμπούτο της “Avatar”, καθώς και μια επιλογή από ξένες και ελληνικές διασκευές αγαπημένων της κομματιών με μοναδικές ενορχηστρώσεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στην προπώληση των πρώτων 250 εισιτηρίων και 12 ευρώ στο ταμείο. Εισιτήρια διατίθενται έως και το απόγευμα

από τα εξής σημεία: Elefantas coffee bar (Τ. Οικονομάκη 70Α), Casablanca cinephile (Δημητριάδος 193), Piazza del Caffe (ανοιχτό όλες τις ώρες το 24ώρο) και βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στη συμβολή Δημητριάδος με Κουμουνδούρου, καθώς και Republic bar (Κουμουνδούρου 3 μεταξύ Ιάσονος – Δημητριάδος) μετά τις 9 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου