ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά στη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού

δημιουργικές-δράσεις-για-παιδιά-στη-λ-70485

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις δράσεις που προγραμματίζει η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου, στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα και του καλοκαιριού.

Η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου είναι κοινωνικός -πολιτιστικός σύλλογος, μια μεγάλη οικογένεια για τα μέλη της. «Στις σχολικές διακοπές προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους γονείς, να μας εμπιστευτούν άφοβα τα παιδιά τους, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι διαθέσιμοι χώροι είναι μεγάλοι και θυμίζουν ένα σπίτι στην εξοχή, με τους εκπαιδευτικούς, όλοι νέοι σε ηλικία, να έχουν όρεξη για να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει στις σπουδές τους.

Βρεφονηπιοκόμοι, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, μουσικοί, γυμναστές, βοηθητικό προσωπικό κ.α. Δέκα άτομα βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα παιδιά. Μέσα από το παιχνίδι τους δίνουν γνώση, εφόδια, διασκέδαση, άθληση, χαρά, ξενοιασιά και πολλή αγάπη.

Για τις διακοπές του Πάσχα γίνονται δεκτά τα παιδιά 3-13 ετών, από 18 Απριλίου έως 21 Απριλίου και από 26 Απριλίου μέχρι 29 Απριλίου, από 8:00 έως 14:30.

Εγγραφή 20 ευρώ συν 50 ευρώ το κάθε παιδί, για τις μέρες των διακοπών του Πάσχα. Για τις καλοκαιρινές διακοπές, Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας 3 – 13 ετών, από 8:00 έως 14:30.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία της Λέσχης, Ολυμπιονίκη Αγνώντα 3 με Κουρουνιώτη (Καραγάτς), τηλέφωνο 2421400543. Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου: Κωνσταντίνα Γκαγιάννη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου