ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κοπή πίτας του Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου

κοπή-πίτας-του-συλλόγου-μακεδόνων-βόλ-678063

Την πίτα του έκοψε πρόσφατα ο Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου, παρουσία των μελών και φίλων, που πλαισίωσαν με θέρμη την εκδήλωση. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα, ευχόμενος στην Μακεδονία και στο Σύλλογο πολλές Πολιτιστικές δράσεις και Χρόνια Πολλά.

Επισκέπτες, φίλοι Σύλλογοι Μακεδόνων, από τη Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Εδεσσα, Λευκάδια, Ρουμλούκι, Σκύδρα, Κοζάνη, Ακρολίμνη-Πέλλας, Βεργίνα, καθώς και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, πήραν μέρος στην εκδήλωση.

Τα χορευτικά του Συλλόγου, το παιδικό και των ενηλίκων, έκλεψαν την παράσταση. Η χοροδιδάσκαλος, Μαρία Κατσίμπα, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της σε συνδυασμό με το Μουσικό-Παραδοσιακό σχήμα του κ. Κερασιώτη.

Η Ταμίας κα Βέτα Μπελιτσιώτη και ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζίρης, οργάνωσαν την εκδήλωση. Ολα τα δώρα που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους, δόθηκαν αφιλοκερδώς από τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κολυνδρίνη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ. Τοκαλή, πρόεδροι και εκπρόσωποι των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, όπως οι Ηπειρώτες, Κρήτες, Κύπριοι, Θράκες, Ιωνες, Βλάχοι, Ανατ. Ρωμυλία, Πελοποννήσιοι, Ομιλος Ερευνών Πηλίου και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου