ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oπερα απόψε στο «Αχίλλειον»

oπερα-απόψε-στο-αχίλλειον-64301

Με την όπερα «Ετσι κάνουν όλες» του Wolfgang Amadeus Mozart, συνεχίζεται το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD». Η προβολή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 31 Μαρτίου στις 19:55 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον».

Ο Phelim Mc Dermott επιστρέφει στη σκηνή της Met για να σκηνοθετήσει την πικάντικη όπερα του Mozart «Eτσι κάνουν όλες», υπό τη διεύθυνση του David Robertson. Η νέα παραγωγή της Met είναι χρονικά τοποθετημένη στη δεκαετία του 1950 στο Κόνεϊ Άιλαντ, σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό αμερικάνικου λούνα παρκ. Η διανομή περιλαμβάνει μια σειρά καταξιωμένων λυρικών τραγουδιστών με την Amanda Majeski στον ρόλο της διχασμένης Φιορντιλίτζι, τη Serena Malfi στον ρόλο της αδερφής της, της Ντοραμπέλα, τη βραβευμένη με Tony Award Kelli O’Hara στον ρόλο της τσαχπίνας υπηρέτριάς τους, της Ντεσπίνα, τους Ben Bliss και Adam Plachetka στους ρόλους των δύο αρραβωνιαστικών, του Φεράντο και του Γκουλιέλμο, και τον Christopher Maltman στον ρόλο του κυνικού Ντον Αλφρέντο.

Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στον «Δίαυλο», τηλ. 2421033692, Σκενδεράνη 11.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφούν στο Met In Greece Club, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.metingreece.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου