ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακό αφιέρωμα στην Αρλέτα

διαδικτυακό-αφιέρωμα-στην-αρλέτα-635465

Μουσικό αφιέρωμα στην Αρλέτα παρουσιάζεται on line από τη σκηνή του Half Note Jazz Club. Οι μουσικές και τα τραγούδια της Αρλέτας συνεχίζουν να συντροφεύουν τους πολυάριθμους θαυμαστές της σπουδαίας ερμηνεύτριας, παρά τη φυσική απουσία της. Ο Βασίλης Ρακόπουλος, στενός φίλος και συνεργάτης της τραγουδοποιού επί δεκαετίες, και η Νάνα Μπινοπούλου, μαζί με τους μουσικούς Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και Πέτρο Κούρτη, προσφέρουν διαδικτυακή συναυλία με τραγούδια της από στη σκηνή του Half Note.

«Μια φορά θυμάμαι», «Η σερενάτα», «Τα ήσυχα βράδια» μπλέκονται αρμονικά με κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι και του Γιάννη Σπανού αλλά και παραδοσιακά ηπειρώτικα μέσα από μια ευαίσθητη και σύγχρονη αυτοσχεδιαστική προσέγγιση.

Η κιθάρα του Βασίλη Ρακόπουλου, ο αιθέριος ήχος της τρομπέτας του Αντρέα Πολυζωγόπουλου και τα κρουστά του χαρισματικού Πέτρου Κούρτη δημιουργούν στιγμές ιδιαίτερης αισθαντικότητας καθώς πλαισιώνουν διακριτικά την όπως πάντα σταθερή στις αρχές του ποιοτικού τραγουδιού ερμηνεία της Νάνας Μπινοπούλου.

«Παρά τις αρχικές μας επιφυλάξεις για τα αφιερώματα και τους διθυράμβους σε καλλιτέχνες που «έφυγαν», αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτή τη βραδιά για να καλύψουμε τη δική μας εσωτερική ανάγκη αισθητικής συνύπαρξης και επικοινωνίας σε ποιοτικό πλαίσιο, αποτίνοντας ταυτόχρονα φόρο τιμής στην αγαπημένη μας φίλη» υπογραμμίζει με νόημα ο Βασίλης Ρακόπουλος

Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση στο viva.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου