ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φιλανθρωπικό γκαλά των Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας

φιλανθρωπικό-γκαλά-των-αποστράτων-αξ-631157

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στη Λέσχη Αξιωματικών της 111 Πτέρυγας Μάχης, εκδήλωση από το Παράρτημά Ν. Μαγνησίας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα διατεθούν για να απαλύνουν τον πόνο συνανθρώπων μας τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σμήναρχος ε.α. κος Βύρωνας Καρτσάνας, κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση της 111 ΠΜ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και μέσων, καθώς και το προσωπικό της Λέσχης για την άψογη εξυπηρέτηση. Εκείνο, τόνισε, που χρήζει ιδιαίτερης μνείας, είναι η αθρόα προσέλευση συμμετεχόντων.

Ο Υποδιοικητής της Μονάδος, Σμήμαρχος (Ι) κ. Ευάγγελος Γκουτζούνης, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, καθώς ο Διοικητής Σμήναρχος (Ι) κ. Δημοσθένης Γρηγοριάδης, απουσίαζε λόγω υπηρεσιακών αναγκών, τόνισε ότι έτσι αναδεικνύεται το κοινωνικό πρόσωπο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, και συμμετείχαν ενεργά στην επιτυχία της, πέραν της Διοίκησης της 111 ΠΜ, τόσο το Περιφερειακό Συμβούλιο Μαγνησίας με εκπρόσωπο τον πρώην Πρόεδρο του Παραρτήματος και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αντιπτέραρχο ε.α. κ. Γρηγόριο Ιγγλέση, όσο και ο Δήμος Βόλου με εκπρόσωπο την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Γεωργία (Γιούλη) Μποντού-Τοκαλή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου