ΛΑΡΙΣΑ

Ζωγραφίζουν για την Ευρώπη

ζωγραφίζουν-για-την-ευρώπη-6272

Με αφορμή την ημέρα γιορτής της Ευρώπης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools», τους «Μικρούς Ηρωες» και τους «Teachers 4 Europe», διοργανώνουν την εκδήλωση: «Ζωγραφίζουμε για την Ευρώπη και με cartoons», το Σάββατο 14 Μαΐου από 10:30 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου, στην οδό Κούμα.

Η ζωγραφική και το κολάζ θα πραγματοποιηθούν ανά ομάδες των 30 παιδιών, οπότε θα πρέπει να δηλώσουν το όνομά τους, στο τηλέφωνο 2410251910, στην κα Μιμίκα Βάσιου – Μπαχτσέ, καθημερινά 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 5 μ.μ. – 8 μ.μ.

Στη συνέχεια, το Σάββατο 28 Μαΐου, θα γίνει έκθεση όλων των έργων των παιδιών, από 9:00 έως 12:00 π.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Η εκδήλωση δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, οπότε στη λήξη, θα δοθούν στον κάθε μαθητή, βεβαίωση συμμετοχής και δύο δωράκια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου