ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική …επί τροχών στους δρόμους του Βόλου

μουσική-επί-τροχών-στους-δρόμους-του-609893

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιώδη υποδοχή από τους περαστικούς στο κέντρο της πόλης, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, οι κινούμενες συναυλίες με το χριστουγεννιάτικο μουσικό φορτηγό. Στην πρωτότυπη αυτή δράση, χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμυρίζουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης χαρίζοντας χαμόγελα στους περαστικούς. Συμμετέχουν τοπικοί καλλιτέχνες και μπάντες που παρουσιάζουν το εορταστικό πρόγραμμα τους, από τις 19:00 έως και τις 22:00.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου και υλοποιείται από τη δημιουργική ομάδα «Αντηχείο».

Το μουσικό όχημα ξεκινά τη μελωδική του διαδρομή από την οδό Ιάσονος και στη συνέχεια κινείται επί της οδού Δημητριάδος. Γίνονται στάσεις στις συμβολές των οδών Δημητριάδος – Κουμουνδούρου, Δημητριάδος – Τοπάλη και Δημητριάδος – Αντωνοπούλου. Η κατάληξη της πορείας του γίνεται στη συμβολή των οδών Ερμού με Κουμουνδούρου.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών διαμορφώνεται ως εξής: Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, Φώτης Τάμπας, (ελληνικό ροκ) και Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, Red Mans (rock).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου