ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός για όλους σε νέο διαδικτυακό πρόγραμμα

πολιτισμός-για-όλους-σε-νέο-διαδικτυα-59459

Γνωστά ονόματα στο νέο διαδικτυακό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Με συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, αναγνώσεις ιστοριών από δημοφιλείς ηθοποιούς και ειδικά προγράμματα για οικογένειες και παιδιά συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το διαδικτυακό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος #snfccAtHome, το οποίο έχει αγκαλιαστεί, όλον αυτόν τον καιρό, με αγάπη από το κοινό.

Οι φίλοι του πολιτισμού καλούνται να μείνουν συντονισμένοι στο snfcc.org και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις της αρεσκείας τους από το σπίτι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς διαβάζει το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα «Τρελαντώνης» σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη. Την ανάγνωση συνοδεύουν ζωγραφικά έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο εικαστικός Αλέκος Λεβίδης, καθώς και πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Κώστα Βόμβολου. Η σειρά μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00.

Με τη Σαβίνα Γιαννάτου συνεχίζεται η διαδικτυακή σειρά #snfccAtHome: music, σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου στις 21.00. Τη συνοδεύει στο πιάνο ο εξαιρετικός πιανίστας της τζαζ Σπύρος Μάνεσης, ο οποίος έχει διασκευάσει και τα τραγούδια της συναυλίας και πρόσφατα εμφανίστηκε μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη στην ίδια σειρά συναυλιών.

Η παραπάνω πρωτοβουλία δίνει παράλληλα τη δυνατότητα στους φίλους του πολιτισμού κάθε ηλικίας να γνωρίσουν νέες δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα σχολικά προγράμματα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: Το καπλάνι και η παρέα του, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ταξιδεύει, Friday Challenge, Το κλίμα αλλάζει, Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και πολλά άλλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου