ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά χορού

βραδιά-χορού-579966

Βραδιά χορού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο της Ι. Μητρόπολης Δημητριάδος ( Κ. Καρτάλη – Α. Γαζή) από το χορευτικό σύλλογο CHORUS LINE σε χορογραφίες της κ. Βάσως Τηλιοπούλου, στο πλαίσιο του χειμερινού κύκλου εκδηλώσεων «Δεληγεώργεια 2013». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορούς Ευρωπαϊκούς, Latin, Αργεντίνικο Τάνγκο, οριεντάλ και ελληνικούς λαϊκούς, αλλά και αφιέρωμα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι, σε μουσική που έχουν ερμηνεύσει γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως Αλεξίου, Γαλάνη, Τσανακλίδου, Κότσιρας, Χατζής, Νταλάρας, Αρβανιτάκη και πολλοί άλλοι.

Το χορευτικό συγκρότημα που θα λάβει μέρος, αποτελείται από εικοσιπέντε χορευτές και χορεύτριες. Στη διαμόρφωση του χορευτικού προγράμματος υπήρξε συνεργασία με τον πρόεδρο του ιδρύματος Νικόλα Δεληγεώργη, ο οποίος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία γενικότερα στην τέχνη.

Ο σύλλογος χορού CHORUS LINE ιδρύθηκε το 1995 με αγάπη για τη διάδοση των Λάτιν, Ευρωπαϊκών και Λαϊκών χορών. Από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει διάφορες παραστάσεις στο Βόλο και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες σε αφιερώματα μεγάλων συνθετών όπως Αττίκ, Γούναρη, Σογιούλ, στο Βόλο αλλά και στην Αθηνά στην εθνική λυρική σκηνή το 2009 όπως επίσης και στο μέγαρο μουσικής Αθηνών το 2005, σε αφιέρωμα στους Beatles. Συμμετέχει κάθε χρόνο στα πανελλήνια πρωταθλήματα χορού, σε χορούς Latin και Hip-Hop, με μεγάλες και πολλές διακρίσεις. Η δασκάλα και χορογράφος Βάσω Τηλιοπούλου είναι η πρώτη που διέδωσε τους Latin και ευρωπαϊκούς χορούς στο Βόλο, όταν το 1993 άρχισε να διδάσκει τους χορούς αυτούς σε κέντρα νεότητας του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου