ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το κόκκινο μπάλωμα»

το-κόκκινο-μπάλωμα-579544

Συγκλονιστικό το νέο βιβλίο της χαρισματικής Αντιγόνης Πόμμερ

«Το κόκκινο μπάλωμα» είναι το νέο βιβλίο της Αντιγόνης Πόμμερ, η οποία προσπαθεί να παρασύρει τους αναγνώστες σε μαγικό ταξίδι σε διάφορα μέρη της Γης με μοναδικό σκοπό την αναζήτηση της αγάπης.

Η συγγραφέας Αντιγόνη Πόμμερ ταξιδεύει ήρωες και αναγνώστες στα μεγάλα λιμάνια του κόσμου και δείχνει ότι τα ανεξίτηλα σημάδια του έρωτα μοιάζουν με μικρά κόκκινα, υφασμάτινα μπαλώματα.

Το νέο μυθιστόρημα αποτελεί το πέμπτο βιβλίο της Αντιγόνης Πόμμερ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24 γράμματα. Αυτή τη φορά η συγγραφέας με τη ζωή του ήρωά της, Αντώνη, διάσημου ταχυδακτυλουργού, προσπαθεί να παρασύρει τους αναγνώστες σε μαγικό ταξίδι σε διάφορα μέρη της Γης με μοναδικό σκοπό την αναζήτηση της αγάπης.

Η άφιξη του Κριστιάν, πλανόδιου ταχυδακτυλουργού, έσκασε σαν πυροτέχνημα στη ψυχή του μικρού Αντώνη, που από παιδί είχε δώσει όρκο σιωπής. Ο Κριστιάν θα γίνει ο μέντοράς του, θα του διδάξει την τέχνη του και θα γεμίσει με χρώμα την ασπρόμαυρη ζωή του. Ο Αντώνης θα παλέψει για να γίνει διάσημος ταχυδακτυλουργός, φορώντας πάντα το σχισμένο καπέλο, που του χάρισε ο Κριστιάν. Η φίλη του Φοίβη θα τον ενθαρρύνει ακόμα κι όταν τα χλευαστικά σχόλια των συμμαθητών τους θα τον αποκαρδιώνουν.

Η Αντιγόνη Πόμμερ σπούδασε δημοσιογραφία και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και μεταφράστρια και στην πορεία ως προγραμματίστρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, από το οποίο αποχώρησε μετά από τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια εντάχτηκε στο δυναμικό πολυεθνικής διαφημιστικής εταιρείας στο τμήμα πολυμέσων και internet. Από το 2010, διδάσκει λογοτεχνική γραφή και παραμύθι, στην πλήρους φοίτησης σχολή δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα, Tabula Rasa, που είναι αναγνωρισμένη από το κράτος. Παράλληλα αναλαμβάνει το coaching νέων συγγραφέων και έχει επιμεληθεί αρκετά βιβλία. Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει χρονογραφήματα. Μιλά αγγλικά και πορτογαλικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου