ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διεθνής διαγωνισμός ποίησης

διεθνής-διαγωνισμός-ποίησης-578985

Ο 3ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης «K.Π. Καβάφης» 2017 διοργανώνεται από την International Art Academy, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής σε κάθε ενδιαφερόμενο, (ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας), με μια ποιητική συλλογή γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.

Θα δοθούν συνολικά 30 βραβεία, επίσης τιμητικά βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι από την International Art Academy σε όλους τους συμμετέχοντες στην τελική φάση, ανάλογα με το βαθμό αξιολόγησης των έργων τους.

Το 1ο βραβείο αντιστοιχεί στην έκδοση ποιητικής συλλογής.

Μετά την επιτυχία του 1ου και του 2ου διαγωνισμού κατά την οποία η Οργανωτική Επιτροπή δέχθηκε πολύ σημαντικά έργα από εξαιρετικούς σύγχρονους ποιητές, οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια σήμερα την Ποίηση ανά τον κόσμο, η International Art Academy προχωράει με αισιοδοξία στον 3ο διαγωνισμό, με στόχο να υπηρετήσει με συνέπεια το νέο θεσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές βραβευμένες ποιητικές συλλογές από τους προηγούμενους διαγωνισμούς, εκδόθηκαν ήδη από γνωστούς εκδοτικούς οίκους. Όλες οι πληροφορίες για το διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://artsociety.gr/IAA_Poetry_Competition_K.PKavafis.pdf

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου