ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομαδική έκθεση

ομαδική-έκθεση-576516

Δεκαπέντε δημιουργοί εκθέτουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

Ολοκληρώνεται την Μ. Παρασκευή 10 Απριλίου η ομαδική έκθεση Ιταλών, Αλβανών και Ελλήνων καλλιτεχνών που πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Η έκθεση με τίτλο «Συνομιλίες» που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το μορφωτικό τμήμα της Ιταλικής Πρεσβείας, περιλαμβάνει έργα Ζωγραφικής και Κεραμικής 15 Ιταλών, Αλβανών και Ελλήνων καλλιτεχνών.

Πρόκειται για καλλιτέχνες με ξεχωριστές αφετηρίες, διαφορετικές διαδρομές σπουδών και δημιουργικής εμπειρίας, με μια ποικιλία εκφράσεων, εικαστικών μέσων και συνδυασμών υλικών και τεχνικών, συνευρίσκονται ενώνοντας τις προσωπικές «φωνές» τους στην παρούσα έκθεση.

Πρόκειται για μια έκφραση συλλογικότητας που αρμόζει και επιβάλλεται στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και όπου η τέχνη χωρίς σύνορα αποτελεί το συνδετικό κρίκο για ένα κόσμο δημιουργίας και ειρηνικής συνύπαρξης.

«Συνομιλίες» αλληλεγγύης, δημιουργικού πνεύματος και κοινών οραμάτων.

Εργα τους εκθέτουν οι Albino Giovani, Bertorelli Luciana, Guastamacchia Pasquale, Iaccheo Edoardo, Sciutto Renza Laura, Soldatini Gabriella, Ylli Plaka, Αστέρη Μάγδα, Βούλγαρης Βασίλης, Ευσταθίου Ελένη, Κασσαβέτη Κατερίνα, Κομνηνός Κωνσταντίνος, Μουρατίδης Λάκης, Σαμαρά Κατερίνα και Τέκα Αντιγόνη.

Η έκθεση λειτουργεί από τις 15:00 έως τις 21:00, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 91 150, απογευματινές ώρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου