ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

εκδρομή-στην-κωνσταντινούπολη-571718

Η ΧΕΝ Βόλου επισκέφθηκε για δέκατη χρονιά το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Προσκυνηματική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη για την ακολουθία των Ε’ Χαιρετισμών και τον Ακάθιστο Υμνο στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στο Πατριαρχείο πραγματοποίησε και φέτος για δέκατη χρονιά από την Τετάρτη 25 έως και την Κυριακή 29 Μαρτίου η ΧΕΝ Βόλου προσφέροντας την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους της να ευλογηθούν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης εκδρομής οι 50 και πλέον εκδρομείς με την υποστήριξη του Τουριστικού Γραφείου «Ionis Tous» και την αμέριστη φροντίδα του υπεύθυνου Γιάννη Μπαρούνη είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα μνημεία και τις ομορφιές της Πόλης: την Αγία Σοφία αλλά και τη Μεγάλη του Γένους Σχολή στο Φανάρι, το Τοπ Καπί και το Υδραγωγείο, το ξακουστό Καπαλί Τσαρσί και την Αιγυπτιακή Αγορά, τη Μονή του Αγίου Γεωργίου στην Πρίγκηπο καθώς και άλλα Μοναστήρια και Ναούς της Χριστιανοσύνης ενώ με την κρουαζιέρα στο Βόσπορο και τον Κεράτιο απόλαυσαν την Κωνσταντινούπολη και τις ομορφιές της.

Με την επιστροφή στο Βόλο τα μέλη της Διοίκησης Γιάννα Αθανασάκη, Μαρία Κουκιάδου και Αντα Αλεξίου δεσμεύθηκαν μετά από απαίτηση όλων των συμμετεχόντων για επανάληψη της εκδρομής την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι επόμενες δράσεις και εξορμήσεις της ΧΕΝ Βόλου που αφορούν σε: τριήμερη εκδρομή στα περίφημα λουτρά του Πόζαρ από 22 έως 25 Μαϊου 2015 καθώς και εκδρομή τον προσεχή Ιούνιο στα νησιά Τήνο και Νάξο. Ολες οι εκδρομές και το σύνολο των εκδηλώσεων της ΧΕΝ Βόλου γνωστοποιείται με ανακοινώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης ενώ πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της ΧΕΝ Βόλου (28ης Οκτωβρίου με Γκλαβάνη στον 1ο όροφο) και στο τηλέφωνο 24210 26062.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου