ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημιουργικές δράσεις στο «Δίαυλο»

δημιουργικές-δράσεις-στο-δίαυλο-570459

Μεταφέρθηκε η έδρα του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Η νέα διεύθυνση για την είσοδο της γραμματείας του Τμήματος βρίσκεται στην οδό Σκενδεράνη αριθμός 11. Η λειτουργία όλων των μαθημάτων που στεγάζονται στο κτήριο του Διαύλου συνεχίζεται κανονικά.

Συγκεκριμένα, στο Δίαυλο πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση μαθήματα φωτογραφίας (Α, Β, και Γ κύκλος), ψηφιδωτού, comic, ενώ πρόσφατα, μετά από κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου, μεταφέρθηκαν στο Δίαυλο δύο τμήματα ζωγραφικής τα οποία λειτουργούσαν στο Kάραγατς ( πρωινό και απογευματινό αντίστοιχα). Επιπλέον, δρομολογείται άμεσα η μεταφορά των δύο τμημάτων της Κεραμικής από το Κάραγατς σε καινούριο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Διαύλου.

Στο μεταξύ, εξακολουθούν να λειτουργούν συνεχώς σεμιναριακά προγράμματα δημιουργικής γραφής, εκμάθησης Η/Υ, Photoshop, εργαστήρι προφορικής αφήγησης και λόγου καθώς και κοσμήματος.

Σε ετήσια βάση πραγματοποιούνται και τα μαθήματα του ερασιτεχνικού Θεατρικού Εργαστηρίου της Διεύθυνσης Πολιτισμού σε αίθουσα του Αχιλλείου με υπεύθυνο επιμορφωτή τον Δημήτρη Δακτυλά.

Τέλος στο πλαίσιο ανανέωσης και εμπλουτισμού των δράσεων – προγραμμάτων του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν νέα σεμιναριακά προγράμματα μικτών χειροτεχνικών κατασκευών καθώς και αγιογραφίας. Οι ενδιαφερόμενοι για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Τμήματος, Σκενδεράνη 11 η στα τηλέφωνα 2421033692 και 2421025363.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου