ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ιωλκός, τέσσερις εποχές»

ιωλκός-τέσσερις-εποχές-564190

Διοργανώνεται πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας

Ετήσιο φωτογραφικό διαγωνισμό διοργανώνει η Κοινότητα Ανακασιάς του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Ο 1ος πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Ιωλκός, τέσσερις εποχές» διοργανώνεται με σκοπό την προβολή και την παρουσίαση τριών χωριών του Πηλίου, Αγίου Ονουφρίου, Ανακασιάς και Ανω Βόλου, Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού, που βρίσκονται στους πρόποδες του Πηλίου.

Η αρχιτεκτονική, το πλούσιο φυσικό περιβάλλον, η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής, σε συνδυασμό με τις εναλλαγές των τεσσάρων εποχών προσφέρουν στους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους τη δυνατότητα να καταγράφουν με τον φωτογραφικό τους φακό στιγμές ξεχωριστές, ιδιαίτερες, που θα μεταφέρουν τη συνολική εικόνα της περιοχής έξω από τα όριά της. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι 31 Μαΐου 2022.

Θα δοθούν 4 βραβεία, ένα για κάθε εποχή, και 3 έπαινοι για κάθε χωριό, ανεξαρτήτως εποχής. Οι καλύτερες φωτογραφίες στον διαγωνισμό θα συμπεριληφθούν σε έκθεση φωτογραφίας, που θα διοργανωθεί τον Ιούνιο του 2022. Στόχος των διοργανωτών είναι να συμπεριληφθούν και σε λεύκωμα για την προβολή της περιοχής. Αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στο facebook, στη σελίδα της ομάδος ΑΝΑΚΑΣΙΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προκήρυξη στο e-mail: [email protected], που αποστέλλονται και οι συμμετοχές. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977702478.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου