ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαθέτουν τεχνογνωσία και ταλέντο

διαθέτουν-τεχνογνωσία-και-ταλέντο-559383

Το γνωστό συγκρότημα «Human Touch» σε σεμινάριο στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Σεμινάριο με τους «Human Touch» διοργανώνεται τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ερση Σαράτση» του Δημοτικού Ωδείου Βόλου (Μεταμορφώσεως 1). Το γνωστό συγκρότημα υποδέχεται η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, για ένα σεμινάριο «Ομαδικής δημιουργίας και προσωπικής έκφρασης», λίγο πριν τη συναυλία που θα δώσουν στο «Filippou café classique» του Βόλου. Στο σεμινάριο θα μοιραστούν με μουσικούς (και όχι μόνο) τη δημιουργική διαδικασία, αλλά και τη χαρά της συμμετοχής σε μια μπάντα.

Ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Οι αναγνωρισμένοι σολίστες με πολυάριθμες συνεργασίες, ενωμένοι σαν γκρουπ, προσφέρουν σε κάθε συναυλία τους και ένα ξεχωριστό «Ανθρώπινο άγγιγμα». Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, ούσα άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Οι «Human Touch» έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου παίζουν όλο και πιο συχνά. Θεωρούνται group με προσωπικότητα και μοναδικό στιλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλέον ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής… και ξέρουν να το μοιραστούν.

Oι Human Touch όντως είναι ένα «ανθρώπινο άγγιγμα» που απαρτίζουν οι David Lynch τενόρο και σοπράνο σαξόφωνο, φωνή, φλάουτο, πίκολο φλάουτο, φλογέρα, κρουστά, Γιώτης Κιουρτσόγλου ηλεκτρικό μπάσο, άταστο και ένταστο, φωνή, cajon, Σταύρος Λάντσιας πιάνο, πλήκτρα, τύμπανα, κλασική κιθάρα, μελόντικα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για κράτηση θέσης είναι 2421036992.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου