ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ροταριανός Όμιλος Βόλου: Γενέθλια… με αγάπη, πίστη και ελπιδοφόρες εισδοχές

ροταριανός-όμιλος-βόλου-γενέθλια-με-558339

Ξεχωριστή βραδιά αυτή της Παρασκευής. Βραδιά γεμάτη …Ρόταρυ, με λάμψη, συναδέλφωση, παλμό και εντυπωσιακό Ροταριανό μέγεθος με τις 130 συμμετοχές των μελών του Ροταριανού Ομίλου Βόλου, του Ομίλου Ροταράκτ και των φίλων της Ροταριανής κίνησης, στις φιλόξενες αίθουσες εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Πάρκ. Βραδιά 79ων γόνιμων γενεθλίων για τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου, με κοπή πίτας και ένταξη τριών νέων ελπιδοφόρων μελών στην Ροταριανή οικογένεια.

Οι Παύλος Πάνος, επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ιδρύματος Γηροκομείου Βόλου, ο Γιάννης Κίτσιος επιχειρηματίας και Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» και ο Δημήτρης Καλέργης αρχιτέκτονας, διδάκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σχεδιαστής – παραγωγός καινοτόμων αντικειμένων, είναι τα νέα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου.

Μεταμεσονύχτιες ώρες… με συντροφιά την μουσική μας κομπανία… και η υπέροχη ροταριανή βραδιά φτάνοντας στο τέλος της, άφησε σε όλους το γλυκό συναίσθημα και την απόλυτη βεβαιότητα, ότι το Ρόταρυ, εδώ στη χώρα της Αργούς και των Κενταύρων με τους δυνατούς στόχους των διοικήσεων του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και τη διαπιστωμένη ολόπλευρη υποστήριξη των μελών του, θα συνεχίσει την διαχρονικά πολύ επιτυχημένη πορεία του.

Αντώνης Ζιούρας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου