ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένοχος για την κατηγορία απειλής κατά ζωής δηλώνει ο ντράμερ των AC/DC

ένοχος-για-την-κατηγορία-απειλής-κατά-557754

Ο Φιλ Ραντ, ο ντράμερ του ροκ συγκροτήματος AC/DC δήλωσε ένοχος για την κατηγορία της απειλής θανάτου.

Το δικαστήριο στην Ταουράνγκα της Νέας Ζηλανδίας άκουσε ότι ο ντράμερ δεν ήταν ικανοποιημένος από το πάρτι που διοργανώθηκε για την κυκλοφορία του άλμπουμ του και ζήτησε τη δολοφονία πρώην εργαζόμενου. Οι κατηγορίες για απειλή κατά ενός δεύτερου ατόμου αποσύρθηκαν.

Ο Φιλ Ραντ είχε αρνηθεί την κατηγορία. Ο ντράμερ των AC/DC δήλωσε ένοχο για την κατηγορία της κατοχής κάνναβης και μεθαμφεταμίνης.

Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή, ο Ραντ είχε απολύσει μία ομάδα εργαζομένων μετά το πάρτι που διοργανώθηκε για την κυκλοφορία του άλμπουμ του και ενώ θεωρούσε ότι τα μέτρα ασφαλείας στο πάρτι που διοργανώθηκε στο εστιατόριό του δεν ήταν αρκετά.

Έναν μήνα αργότερα φέρεται να τηλεφώνησε σε συνεργάτη του, λέγοντας ότι θέλει έναν από τους ανθρώπους που απέλυσε να «βγει από τη μέση». Στον εν λόγω συνεργάτη προσέφερε 200.000 δολάρια Νέας Ζηλανδίας, καθώς και μία μηχανή, ένα από τα αυτοκίνητά του ή ένα σπίτι, τα οποία ο συνεργάτης του θεώρησε ότι ήταν πληρωμή για το αίτημά του.

Στη συνέχεια ο Ραντ τηλεφώνησε στο θύμα και το απείλησε ότι θα έρθει να τον σκοτώσει.

Ο δικηγόρος του μουσικού δήλωσε ότι η υπόθεση αφορά «απλά ένα οργισμένο τηλεφώνημα».

Γεννημένος στην Αυστραλία, ο Ραντ εγκαταστάθηκε στην Ταουράνγκα το 1983 όταν εκδιώχθηκε από το συγκρότημα. Το 1994, έγινε και πάλι μέλος των AC/DC, αλλά παρέμεινε στη Νέα Ζηλανδία όπου διατηρεί εστιατόριο.

Το 2010 καταδικάστηκε για κατοχή κάνναβης και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου