ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γυναικεία ευαισθησία

γυναικεία-ευαισθησία-552591

Σήμερα παρουσιάζεται παράσταση με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο Βόλο

Η συγκλονιστική παράσταση με τίτλο «Επάγγελμα πόρνη» θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, στις 21.00, στο Αχίλλειο. Ο Ενκε Φεζολλάρι σκηνοθετεί την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στις ιστορίες «Της Χούντας» από το βιβλίο «Επάγγελμα Πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη. Δύο ιστορίες αυτοβιογραφικές που δίνουν το στίγμα της εποχής και σκιαγραφούν τη συγγραφέα – ορόσημο της Ελλάδας της μεταπολίτευσης: μίας γυναίκας αγωνίστριας ενάντια σε κάθε μορφή βίας.

Ο Ενκε Φεζολλάρι παρουσιάζει με τη δική του διεισδυτική ματιά τις συναρπαστικές εξομολογήσεις της Λιλής Ζωγράφου: ενός συνειδητοποιημένου – σκεπτόμενου πολίτη, μιας αντισυμβατικής συγγραφέως και ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει την ελευθερία σαν τόσο υψηλό αγαθό ώστε αποφασίζει να θέσει τέλος στη ζωή της για να απαλλαγεί απ’ τη δουλοπρέπεια της πείνας.

Η τιμή εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 ευρώ, στην είσοδο 12 ευρώ, άνεργοι – φοιτητές 10 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Κέντρο Πληροφόρησης «Δίαυλος» 10.00-14.00 και 18.00-20.00. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6934053441.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου