ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό μυθιστόρημα

συγκλονιστικό-μυθιστόρημα-545713

Η Μαίρη Κόντζογλου παρουσίασε χθες το μυθιστόρημά της «Τα παλιά ασήμια»

Στο Βόλο βρέθηκε χθες η αγαπημένη συγγραφέας χιλιάδων αναγνωστών, Μαίρη Κόντζογλου, η οποία παρουσίασε το συγκλονιστικό της μυθιστόρημα «Τα παλιά ασήμια», μια ιστορία για τις αλησµόνητες πατρίδες και τους αλησµόνητους έρωτες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο τέχνης Φουντούλη σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Αγιος Ιωσήφ» και το βιβλιοπωλείο Πένα.

Με αφορμή το βιβλίο, η συγγραφέας συνομίλησε με την Αρτεμη Χατζηγεωργίου-Κουτσούκου, καθηγήτρια γαλλικών και συντόνισε η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα. Η Μαίρη Κόντζογλου απάντησε, κατόπιν, στις ερωτήσεις του κοινού και υπέγραψε αντίτυπα του νέου της βιβλίου.

Η αγαπημένη συγγραφέας αποκάλυψε το μυστικό της Μονής των Παλιών Ασημιών, και ταξίδεψε νοερά το κοινό στη μαγική Καππαδοκία, μια χώρα γεμάτη θρύλους και παραδόσεις.

Αφηγήθηκε με τον μοναδικό της χειμαρρώδη τρόπο τα πάθη ενός ελληνισμού που ζει και προκόβει, ερωτεύεται, γεννάει, γερνάει και πεθαίνει με πίστη στην Ορθοδοξία και συνείδηση της ελληνικής καταγωγής και υπογράμμισε ότι το συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας με τίτλο «Μια προσευχή για τα Παλιά Ασήμια» πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου