ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις Λαζαρίνες Αιανής συμμετείχε «Το Ορμίνιον» Πορταριάς

στις-λαζαρίνες-αιανής-συμμετείχε-το-535820

Ο ΑΕΣ Πορταριάς «Το Ορμίνιον» συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις Λαζαρίνες 2019, που διοργάνωσε ο Π.Μ.Σ. Αιανής «Η Πρόοδος». «Το Ορμίνιον» παρουσίασε πηλιορείτικους χορούς μεταφέροντας την παράδοση του τόπου μας στην καρδιά των Λαζαρίνων στην Αιανή. Οι χορευτές και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν υπέροχα τραγούδια από τις αυθεντικές Λαζαρίνες, να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί τους, να συνάψουν σχέσεις που θα διατηρηθούν στο μέλλον.

Στη διάρκεια της εκδρομής ο Σύλλογος επισκέφτηκε το Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης και τη δεύτερη μέρα τα λουτρά Πόζαρ. «Το Ορμίνιον» ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο της Αιανής για την πρόσκληση, τον χοροδιδάσκαλό του Κωνσταντίνο Μούτο, όλους τους χορευτές του Συλλόγου και τους φίλους που συνόδεψαν στην εκδρομή.

Ανθρωποι από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας έγιναν μια παρέα με τη δύναμη της παράδοσης. Μια ακόμα εκδρομή – αποστολή του «Ορμινίον» έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι τους ετοιμάζονται για τη νέα του εξόρμηση του Συλλόγου στην όμορφη Ανδρο στις 5 και 6 Ιουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου