ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χειροποίητα έργα τέχνης

χειροποίητα-έργα-τέχνης-518385

Εκθεση με θέμα: «Χειροποίητα δεντράκια» της δημιουργού Βασιλικής Καγιάφα, λειτουργεί στο aRTe LiBRe GalleRia, στη Στοά Τέχνης του Συγκροτήματος Τσαλαπάτα και είναι η πρώτη ατομική έκθεση της δημιουργού. Όταν η τέχνη της δημιουργίας συναντιέται με το σύρμα, την πέτρα και τον ημιπολύτιμο λίθο, το αποτέλεσμα είναι έργα εμπνευσμένα με πάθος και μεράκι. Κατασκευασμένα όλα στο χέρι με φινέτσα, καθώς γυαλί, πλαστικό, φίμο, ξύλο, κρύσταλλα αλλά και ημιπολύτιμες πέτρες, παντρεύονται μεταξύ τους.

Η Βασιλική Καγιάφα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη του Βόλου, μέσα σε μία οικογένεια που της πρόσφερε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη ζωή.

Σπούδασε κομμωτική τέχνη, παρακολουθώντας κατά καιρούς σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους κομμωτικής. Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται με δική της επιχείρηση στην πόλη του Βόλου, καθώς και σε μεγάλες συνεργασίες και εκδηλώσεις.

Μέχρι σήμερα η δράση της στο χώρο της αισθητικής και κομμωτικής έχει μεγάλη επιτυχία. Έργα της κοσμούν διάφορες επιχειρήσεις και συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Πολύς κόσμος έχει δείξει το ενδιαφέρον τους στο τομέα του κοσμήματος και σε άλλες δημιουργίες της. Σκοπός της έκθεσής της, είναι να θαυμάσουν από κοντά τις δημιουργίες της και να εκφράσουν οι φιλότεχνοι την άποψή τους.

Είναι φιλόζωη, είτε προσωπικά, είτε με κάποιο σωματείο ή σύλλογο, προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Το μεράκι της και το πάθος για την τέχνη και την καλαισθησία ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, έχοντας πάντα δίπλα της την οικογένειά της που την στήριζε σε οποιαδήποτε απόφασή της με πολύ αγάπη. Αυτό το συναίσθημα λοιπόν την οδήγησε στο να δημιουργεί με πολύ πάθος χειροποίητες κατασκευές που εκφράζουν τον εσωτερικό της κόσμο και τη δίψα για την τέχνη και την κατασκευή.

Εργα της κοσμούν διάφορες επιχειρήσεις και συλλόγους ανά την Ελλάδα, ενώ πολύς κόσμος έχει δείξει το ενδιαφέρον τους στον τομέα του κοσμήματος και σε άλλες δημιουργίες της. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Ιανουαρίου,18:00 – 00:00, (πρωινές ώρες κατόπιν ραντεβού) και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου