ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα με εκπλήξεις

πρόγραμμα-με-εκπλήξεις-517583

Επιλεγμένες εορταστικές εκδηλώσεις και βραδιές γεμάτες εκπλήξεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Lab Art (πρώην Vox), που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Σήμερα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, διοργανώνει ένα live party αλλαγής του χρόνου και παρουσιάζει τον Απόστολο Μόσιο, στην τελευταία εμφάνιση πριν μας χαιρετήσει για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, και την Bizzy Tone παρέα του, από 01:00 μέχρι… το πρωί.

Mετά την Πρωτοχρονιά, ακολουθεί o Μπάμπης Τσέρτος, με Ανδρέα Κατσιγιάννη και τη μικρή Εστουδιαντίνα (σταθερά κάθε Πέμπτη), η rock ’n roll φιέστα με τους Βullets και τους Jacks – παρέα με DJ επιλογές και παζάρι από δίσκους και ρούχα vintage στις 4 Ιανουαρίου, και ο Δημήτρης Σταρόβας με τo «Γεμιστάνα» και τη γνωστή του χιουμοριστική παρουσία παραμονή των φώτων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των γιορτών, προχθές πραγματοποιήθηκε νεανικό χορευτικό πάρτι, με τη σύμπραξη των ομάδων Vendetta & Operation X σε ένα πρωτόγνωρο show με φώτα και φρέσκους house dance ήχους.

Με όρεξη χωρίς προηγούμενο, ο Tonis Sfinos ανέβηκε, εξάλλου, χθες στην ίδια μουσική σκηνή, με μπαλέτα, διασκευές από rock n roll, μέχρι και επιτυχίες των 80’s, χορός, performance και διάφορες εκπλήξεις, έδωσαν εορταστικό τόνο στη βραδιά, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Το Lab Art βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, οδός Ζάχου και Βότση, Βόλος και όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν λίγο μετά τις 10μ.μ. (εκτός από τις Πέμπτες 9:30μ.μ.)

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6951 918471 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου