ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσικές βραδιές

μουσικές-βραδιές-513836

Συναυλίες της Σχολής Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα

Συναυλίες του Συγκροτήματος Ελληνικής Μουσικής της Σχολής του Παύλου Πλάκα θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο και την Αγριά.

Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 16 Μαΐου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Αγριάς σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αγριάς. Παίρνουν μέρος μέλη του τμήματος ενηλίκων μαθητών της Σχολής Μουσικής του Παύλου Πλάκα, καθώς και συνεργάτες του. Την ορχήστρα αποτελούν οι: Νίκος Καραγιάννης μπουζούκι, Παναγιώτης Γκαραγκούνης πλήκτρα, Κώστας Βουδούρης μπαγλαμά, Νίκος Μπέλος τουμπερλέκι και Παύλος Πλάκας κιθάρα. Τραγουδούν οι: Ρίτα Παπαγεωργίου, Γιώργος Βλαχοτάσιος, Σπύρος Αλεξίου και Μπορισλάβα Γκάντσεβα.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αναπτυξιακού Συλλόγου» με τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας, που χρειάζονται βοήθεια.

Αύριο Κυριακή 17 Μαΐου στις 8.30 μμ θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του ιερού ναού Αγίου Βασιλείου συναυλία του συγκροτήματος της Σχολής σε συνεργασία με το τμήμα νεότητας του ιερού ναού, με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους των Κατηχητικών σχολείων. Τραγουδούν οι: Αρτεμις Φοινικοπούλου και Πηνελόπη Παπαδοπούλου. Συμμετέχουν οι συνεργάτες του Παύλου Πλάκα, Νίκος Νέβρος στα πλήκτρα και Κατερίνα Παπαϊωάννου στο ακορντεόν. Επίσης παίρνει μέρος η παιδική ορχήστρα με κιθάρες της Σχολής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου