ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά»

ο-έρως-χρόνια-δεν-κοιτά-506277

Τελευταίες παραστάσεις για το έργο της Πειραματικής Σκηνής

Η Πειραματική Σκηνή κλείνει το φετινό κύκλο των Βιωματικών Σεμιναρίων με τρεις τελευταίες παραστάσεις της κωμωδίας «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά», την Παρασκευή 22, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας) στις 9.00 μ.μ.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Κατερίνας Βαϊράμη, κοστούμια Χριστίνας Δημητρίου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Γεωργία Κωστούλα, Χαρούλα Νικολάου, Φωτεινή Βασιλείου, Κατερίνα Βαϊράμη, Παναγιώτα Δούκα, Νικολέτα Γρινιάτσου, Κυριακή Παπαζήση, Στράτος Μεγκές, Αγγέλα Γιωτάκη, Αννα-Μαρία Παναγιωτάκη, Γεωργία Καψάλη, Γεωργία Μακρυνάσιου και έκτακτη συμμετοχή Τάκης Ρεζάν.

Το έργο «Ο Ερως χρόνια δεν κοιτά» είναι μια συρραφή θεατρικών κειμένων παλιών αλλά και σύγχρονων που παρουσιάζουν τη διαχρονικότητα του έρωτα. Καταστάσεις απίστευτες αλλά ταυτόχρονα τόσο αληθινές, κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής, συνθέτουν ένα απρόβλεπτο και διασκεδαστικό παζλ με ανατροπές και εκπληκτικές κωμικές καταστάσεις.

Η πώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Γενική είσοδος 5 ευρώ. Το τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων είναι 6944388045.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου