ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βιβλίο γεμάτο γεύσεις

βιβλίο-γεμάτο-γεύσεις-483110

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός παρουσίασε το καινούργιο του έργο

Το βιβλίο του γνωστού σεφ Ανδρέα Λαγού με τίτλο «Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε» παρουσιάστηκε χθες Βόλο. Για το βιβλίο μίλησαν η Ελένη Ψυχούλη, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, γευσιγνώστρια, η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, ενώ ο Ανδρέας Λαγός «γυρνώντας» τις σελίδες του θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους τις γνώσεις του και την αγάπη του για τα ελληνικά προϊόντα και το φαγητό.

Ενα βιβλίο γεμάτο συμπυκνωμένες παιδικές μνήμες, μια γεύση νοσταλγίας που μεταμορφώνει τις αλμυρές ή τις γλυκές συνταγές σε πλούτο συναισθημάτων. Τα αρώματα από κάθε λογής βοτάνια και μυρωδικά, οι απλές καθημερινές πρώτες ύλες με τις καθαρές γεύσεις, η μυρωδιά από τα πρωτοβρόχια, το θρούμπι, οι βατομουριές, το φλισκούνι… όλα να μπλέκονται με ουσία, γνώση, αγάπη, τέχνη δημιουργώντας μαγειρέματα για κάθε εποχή, καθημερινά, κυριακάτικα, κεράσματα μιας γιορτής, παραδοσιακά σνακ, φαγητό για να το τρως μαγειρεύοντας ή να το μαγειρεύεις τρώγοντας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου