ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακυρώνει τη νέα του ταινία ο Ταραντίνο γιατί διέρρευσε το σενάριο

ακυρώνει-τη-νέα-του-ταινία-ο-ταραντίνο-482336

Δεν θα προχωρήσει τελικά ο Κουέντιν Ταραντίνο στα γυρίσματα της ταινίας «The Hateful Eight», καθώς το σενάριό της διέρρευσε στο Χόλιγουντ. «Δεν πρόκειται να κάνω την ταινία» δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, αφήνοντας αιχμές προς τα λιγοστά πρόσωπα στα οποία είχε εμπιστευθεί το προσχέδιο του σεναρίου.

Σύμφωνα με το BBC, ο Ταραντίνο διαπίστωσε ότι το σενάριο είχε διαρρεύσει όταν το γραφείο του άρχισε να δέχεται τηλεφωνήματα από ατζέντηδες που διεκδικούσαν έναν ρόλο για τους ηθοποιούς που εκπροσωπούν.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Deadline, ο Ταραντίνο είπε ότι είχε εμπιστευτεί το σενάριο μόνο σε έξι ανθρώπους. «Τελείωσα το σενάριο, ένα προσχέδιο, και δεν είχα σκοπό να αρχίσω τα γυρίσματα πριν τον επόμενο χρόνο» είπε, προσθέτοντας ότι τρεις από τους έξι που πήραν στα χέρια τους το σενάριο είναι ηθοποιοί.

Ένας από αυτούς είναι ο Τιμ Ροθ, που συμμετείχε τόσο στο «Pulp Fiction» όσο και στο «Reservoir Dogs», για τον οποίο όμως ο Ταραντίνο βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι σίγουρα δεν ευθύνεται για τη διαρροή.

«Αυτός που σίγουρα δεν το έκανε είναι ο Τιμ Ροθ. Κάποιος από τους άλλους το έδωσε στον ατζέντη του να το διαβάσει και τώρα ο ατζέντης το ’μοίρασε’ σε όλο το Χόλιγουντ» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

«Τώρα, δεν πρόκειται να κάνω την ταινία. Θα εκδώσω το σενάριο κι αυτό είναι όλο» πρόσθεσε.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου