ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία για τις «Ασπρες Πεταλούδες»

συναυλία-για-τις-ασπρες-πεταλούδες-480314

Συναυλία με τίτλο «Ζήσαμε… ό,τι ζήσαμε» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 20.30 στο θέατρο της «Παλαιάς Ηλεκτρικής» Βόλου. Την εκδήλωση διοργανώνει το Ιδρυμα «Ασπρες Πεταλούδες» με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου, της ανδρικής Απολλωνείου Χορωδίας Ν. Ιωνίας και της σχολής χορού Chorus Line της Βάσως Τηλιοπούλου.

Η συναυλία περιλαμβάνει τρία μέρη: Στο πρώτο, θα ακουστούν τραγούδια από το κλασσικό ρεπερτόριο για ανδρική Χορωδία. Θα προσφέρει στο κοινό ένα μελωδικό ταξίδι στα Επτάνησα με καντάδες από την πλούσια μουσική παράδοση των Επτανήσων, όπως επίσης και χορωδιακά μέρη από ελληνικές οπερέτες.

Στο δεύτερο μέρος, θα χορέψουν ζευγάρια από τη σχολή Chorus Line της Βάσως Τηλιοπούλου σε επιμέλεια και διδασκαλία της Νικολέτας Δεφαράνα αναλόγου ύφους και εποχής.

Στο τρίτο μέρος, θα πραγματοποιηθεί μουσικό αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο, έναν από τους πιο αγαπητούς και πολυτραγουδισμένους συνθέτες της μεταπολίτευσης, ο οποίος έγραψε τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή μας. Τη χορωδία από το 1986 διευθύνει ο κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος.

H ευγενική προσπάθεια όλων γίνεται για την οικονομική ενίσχυση των παιδιών του Ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες» και η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου