ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τοπολατρεία – Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου»

τοπολατρεία-μια-ιστορία-αγάπης-για-886741

Αγαπάτε τον τόπο σας και ταυτόχρονα σας αρέσει η τέχνη της φωτογραφίας και της γραφής; Η Ενωση Σεναριογράφων Ελλάδος σάς δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε τον τόπο και τα ταλέντα σας με τον διαγωνισμό της «Τοπολατρεία – Μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου».

Με τρεις όμορφες και ξεχωριστές φωτογραφίες του τόπου σας (ή της προσωπικότητας ή της ιστορίας που θα επιλέξετε), οι οποίες μπορεί να έχουν τραβηχτεί ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο και μια ιστορία για ό,τι προβάλλεται από αυτές (μία σελίδα το πολύ), μπορεί να είσθε εκείνος ή εκείνη που θα κληθεί να γράψει το πλήρες σενάριο (επ’ αμοιβή) και να σκηνοθετήσει ένα promo (διαφημιστικό τρίλεπτης διάρκειας) σε παραγωγή της Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, με τίτλο «Τοπολατρεία», ώστε να αναδειχθούν η ιδιαιτερότητα του τόπου και η μεγάλη αγάπη σας για αυτόν. Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες δεν είναι σύγχρονες, θα πρέπει να αναφέρετε τη χρονολογία λήψης.

Οι 12 προτάσεις, που θα φτάσουν στον τελικό, θα διαγωνισθούν για τα εξής βραβεία:

1ο βραβείο: Με παραγωγό την Ε.Σ.Ε. θα παραχθεί το promo των 3 λεπτών (ή περισσοτέρων λεπτών) και θα λάβει 250 ευρώ και μετάλλιο.

2ο και 3ο βραβείο: Θα λάβουν από 250 ευρώ και μετάλλιο, έκαστο.

Θα δοθούν ακόμη τρεις έπαινοι. Οι έπαινοι δικαιούνται να μετάσχουν σε έναν, οιονδήποτε, επόμενο διαγωνισμό της Ε.Σ.Ε. άνευ καταβολής του αντίστοιχου αντιτίμου κατοχύρωσης. Επιπλέον θα δοθεί ένα βραβείο για κάθε ιδιαίτερη κατηγορία (τρεις τρόποι) και θα λάβει 250 ευρώ και μετάλλιο.

Αναλυτικά για όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις, αλλά και τον τρόπο συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος www.senariografoi.gr ή να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1506/.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος και μεταξύ άλλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου