ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πάστα φλώρα αγάπη μου» στο Πορφυρογένειο

πάστα-φλώρα-αγάπη-μου-στο-πορφυρογέ-887997

Η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο του Σταμάτη Παγασαίου, με τη θεότρελη κωμωδία «Παστα φλώρα αγάπη μου» ανεβαίνει πάλι επί σκηνής αυτή τη φορά στο Πορφυρογένειο.

Η παράσταση του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη θα ανεβεί το ερχόμενο Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 20.00 με πρωτοβουλία του Αναπτυξιακού Συλλόγου Ψυγείων Αγριάς.

Πρόκειται για την αγαπημένη ταινία «Μια τρελή οικογένεια», που διασκεύασε με αγάπη και μεράκι ο Σταμάτης Παγασαίος. Μια ελαφρόμυαλη πεθερά, μια νύφη με έναν σύζυγο κι έναν αρραβωνιαστικό, ένας ξεχασμένος πατέρας και πολλοί-πολλοί άλλοι είναι οι ήρωες του έργου που σκορπούν σπαρταριστό γέλιο σε κάθε ατάκα του έργου. Το έργο διασκεύασε και σκηνοθέτησε με κέφι και μαεστρία ο Σταμάτης Παγασαίος, σεβόμενος απόλυτα το ύφος και το χρώμα της εποχής του έργου.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή έγινε από τον Σταμάτη Παγασαίο, το σκηνικό από τον Μιχάλη Φυγετάκη, ενώ ακούγονται οι αυθεντικές μουσικές της ταινίας του Μίμη Πλέσσα. Οι πρόβες φιλοξενήθηκαν στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς.

Η είσοδος είναι όπως πάντα ελεύθερη με την παράκληση προαιρετικής προσφοράς τροφίμων τα οποία θα συγκεντρώσει και θα διανέμει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Ψυγείων Αγριάς.

Διανομή: Πάστα Φλώρα: Βεατρίκη Αλμούζου, Στέλιος: Απόστολος Βαλατσός, Μίκα: Εριφύλλη Κρανά, Αντρέας: Γιώργος Ραΐδης, Υπηρέτρια: Ανθούλα Βαργιάμη, Ζωρζ: Μιχάλης Φυγετάκης, Μαίρη: Στήβη Παγωνάρη, Αρραβωνιαστικιά: Κατερίνα Ρεφενέ, Σίσσυ: Βασιλική Τσίτρα, Μίλτος: Ζήσης Αδαμόπουλος, Νανά: Ελάνα Ηλιάδη και στον ρόλο του Μίκη εμφανίζεται ο Σταμάτης Παγασαίος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου