ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πάστα Φλώρα αγάπη μου» στο Πορφυρογένειο

πάστα-φλώρα-αγάπη-μου-στο-πορφυρογέ-890972

Η αξεπέραστη κωμωδία από τον θίασο ΠΑΓΑΣκήνιο το ερχόμενο Σάββατο 1η Οκτωβρίου επί σκηνής

Η θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκήνιο του Σταμάτη Παγασαίου, με τη θεότρελη κωμωδία «Πασταφλώρα αγάπη μου» ανεβαίνει πάλι επί σκηνής αυτή τη φορά στο Πορφυρογένειο.

Η παράσταση του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη θα ανεβεί το ερχόμενο Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 20.00 με πρωτοβουλία του Αναπτυξιακού Συλλόγου Ψυγείων Αγριάς.

Πρόκειται για την αγαπημένη ταινία «Μια τρελή οικογένεια», που διασκεύασε με αγάπη και μεράκι ο Σταμάτης Παγασαίος. Μια ελαφρόμυαλη πεθερά, μια νύφη με έναν σύζυγο κι έναν αρραβωνιαστικό, ένας ξεχασμένος πατέρας και πολλοί-πολλοί άλλοι είναι οι ήρωες του έργου που σκορπούν σπαρταριστό γέλιο σε κάθε ατάκα του έργου. Το έργο διασκεύασε και σκηνοθέτησε με κέφι και μαεστρία ο Σταμάτης Παγασαίος, σεβόμενος απόλυτα το ύφος και το χρώμα της εποχής του έργου.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή έγινε από τον Σταμάτη Παγασαίο, το σκηνικό από τον Μιχάλη Φυγετάκη, ενώ ακούγονται οι αυθεντικές μουσικές της ταινίας του Μίμη Πλέσσα. Οι πρόβες φιλοξενήθηκαν στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς.

Η είσοδος είναι όπως πάντα ελεύθερη με την παράκληση προαιρετικής προσφοράς τροφίμων τα οποία θα συγκεντρώσει και θα διανέμει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Ψυγείων Αγριάς.

Διανομή: ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ: Βεατρίκη Αλμούζου, Στέλιος: Απόστολος Βαλατσός, Μίκα: Εριφύλλη Κρανά, Αντρέας: Γιώργος Ραΐδης, Υπηρέτρια: Ανθούλα Βαργιάμη, Ζωρζ: Μιχάλης Φυγετάκης, Μαίρη: Στήβη Παγωνάρη, Αρραβωνιαστικιά: Κατερίνα Ρεφενέ, Σίσσυ: Βασιλική Τσίτρα, Μίλτος: Ζήσης Αδαμόπουλος, Νανά: Ελάνα Ηλιάδη και στον ρόλο του Μίκη εμφανίζεται ο Σταμάτης Παγασαίος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου