ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημιουργική χρονιά

δημιουργική-χρονιά-465243

Την ερχόμενη Δευτέρα εγκαινιάζεται η έκθεση των σπουδαστών του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου

Την ολοκλήρωση μιας ακόμη δημιουργικής χρονιάς σηματοδοτεί η έκθεση των σπουδαστών του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, που εγκαινιάζεται την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ, στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ. (Χείρωνος – Ρήγα Φεραίου).

Η προσπάθεια που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς – με αρωγούς το προεδρείο και τη διοίκηση της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ – και τα αποτελέσματά της, θα παρουσιαστούν μέσα από τα έργα των σπουδαστών στην ετήσια έκθεση της σχολής, έκθεση που αποτελεί θεσμό πλέον για τα εκπαιδευτικά και όχι μόνο δρώμενα της του Βόλου.

Μαθήματα, συμμετοχές σε εκθέσεις και διαγωνισμούς, εκπαιδευτικά ταξίδια, κινητικότητες Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, projects σε αληθινό χρόνο, σεμινάρια και διάφορες δράσεις αποτυπώνονται στις παρουσιάσεις των ειδικοτήτων, της Γραφιστικής, της Διακόσμησης, του Ενδύματος, του Κοσμήματος, της Μαγειρικής, της Συντήρησης έργων Τέχνης, της Υποδοχής – Φιλοξενίας και της Φωτογραφίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο, που ξεκινά η επόμενη χρονιά, και θα είναι επισκέψιμη από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2421056446 ή να επισκεφθούν το site: www.diek.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου