ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαίρι πολιτισμού

καλοκαίρι-πολιτισμού-461600

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλλης Μεριάς

Ποικίλες πολιτιστικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αλλη Μεριά, από τις 18 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, στον εξαιρετικό χώρο του «Κυλινδρά», με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλλης Μεριάς. Μετά τις περσινές επιτυχημένες εκδηλώσεις «Αλλη Μεριά 2013» και με στόχο την καθιέρωσή τους ως θεσμό για την πολιτιστική ανάδειξη της περιοχή μας, ο νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Αλλης Μεριάς αναλαμβάνει φέτος την διοργάνωση των παραπάνω καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Σε ένα χώρο μέσα στα πλατάνια και δίπλα στο ποτάμι όπου η μαγεία της φύσης αγγίζει κάθε επισκέπτη, θα παρουσιαστούν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, και θα οργανωθούν διάφορες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Άλλη Μεριά 2014» έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου θα παρουσιαστεί το «Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στις 20.00, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσιάκα. Πρόκειται για θεατρική παράσταση από το παιδικό θεατρικό εργαστήρι Άλλης Μεριάς «Αντίσκηνο Junior».

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου στις 21.30 θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Ραντεβού στο σπίτι μου» από την ομάδα «Σκηνοβάτες» σε σκηνοθεσία Α. Πλακόπουλου.

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 20.00 αναβιώνουν οι «Φωτιές του Αη-Γιάννη», παραδοσιακό δρώμενο στην εκκλησία του Αη-Γιάννη.

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 21.30 οι φίλοι του πολιτισμού, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν βραδιά έντεχνης μουσικής με τους «Άγαρ». Το Σάββατο 28 Ιουνίου θα ακουστούν, στις 21.00, «Των τραγουδιών οι Μύθοι» από την «Χορτωδία», στο πλαίσιο της χορωδιακής μουσικής βραδιάς, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Αγγελίνη-Χατζηνίκου. Διευθύνει ο Νίκος Αδρασκέλας

Την Κυριακή 29 Ιουνίου, στις 18.00, προγραμματίζονται Flying fox και άλλες δράσεις για παιδιά από την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Επίσης την ίδια μέρα θα αναβιώσει ο παλιός Ελληνικός κινηματογράφος για μικρούς και μεγάλους. Ώρα έναρξης : 21.00 και 22.30μμ

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 21.30, τη θεατρική σκυτάλη παίρνει η «Θρυαλλίδα» με την παράσταση «Ευτυχώς … τρελάθηκα» σε σκηνοθεσία του Σπύρου Μαβίδη.

Την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Ιουλίου, στις 21.30, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Μαλλιά… κουβάρια» από το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων Αλλης Μεριάς «Αντίσκηνο» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσιάκα. Κατάλληλο άνω των 18 ετών. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει αναψυκτήριο. Αρωγοί είναι το Δημοτικό Σχολείο Αλλης Μεριάς και το Τοπικό Συμβούλιο Άλλης Μεριάς.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου