ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βελεστίνο η «Πάστα Φλώρα»

στο-βελεστίνο-η-πάστα-φλώρα-875215

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, η παράσταση «Πάστα Φλώρα, αγάπη μου» ανανεωμένη και ξεκούραστη επανέρχεται δριμύτερη.

Πρόκειται για τη διασκευή της γνωστής κινηματογραφικής κωμωδίας «Μια τρελή τρελή οικογένεια» που παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο του ομώνυμου πολιτιστικού συλλόγου.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η παράσταση στο Κεραμίδι, το Στεφανοβίκειο και το Νεοχώρι σειρά έχει για πρώτη φορά το Βελεστίνο απόψε, στις 21:15 και θα ακολουθήσει το Τρίκερι την ερχόμενη Κυριακή 21 Αυγούστου, όπου η παράσταση θα κλείσει τιμητικά τις εκδηλώσεις του τοπικού Φεστιβάλ.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταμάτης Παγασαίος, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Βεατρίκη Αλμούζου, Αποστόλης Βαλάτσος, Εριφύλλη Κρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Μιχάλης Φυγετάκης, Στήβη Παγωνάρη, Κατερίνα Ρεφενέ, Βασιλική Τσίτρα, Δημήτρης Θεοχαράκης, Ελεάνα Ηλιάδη. Στον ρόλο του Μίκη εμφανίζεται ο Σταμάτης Παγασαίος.

Ακούγονται οι αυθεντικές μουσικές της ταινίας του Μίμη Πλέσσα. Η παράσταση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη στήριξη του Πορφυρογένειου ιδρύματος, του δήμου Νοτίου Πηλίου, της ΕΚΠΟΛ, του δήμου Ρήγα Φεραίου, των κατά τόπους πολιτιστικών συλλόγων, του τοπικού Τύπου, δεκάδων επιχειρήσεων της περιοχής, αλλά και του κόσμου που κατακλύζει τους χώρους όπου παίζεται η παράσταση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου