ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κωμωδία σε όλη τη Μαγνησία

κωμωδία-σε-όλη-τη-μαγνησία-457822

Από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ρήτα

Την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «του χωριού το κοινοβούλιο» παρουσιάζει το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, το οποίο γιορτάζει φέτος τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του. Η συγκεκριμένη παραγωγή, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Ρήτα και μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου, θα παρουσιαστεί απανταχού της Θεσσαλίας, συμπεριλαμβανομένης της Μαγνησίας, χαρίζοντας χαμόγελα και άφθονο γέλιο, στους φίλους του θεάτρου.

Στη διάρκεια της τριαντάχρονης παρουσίας του, το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας έχει πραγματοποιήσει 1.375 παραστάσεις σε 625 πόλεις και χωριά. Ιδιαίτερη αξία έχουν οι παραστάσεις του σε ορεινά χωριά, στα οποία δεν πήγε άλλη φορά θέατρο, οι δωρεάν, παραστάσεις σε Σχολεία, φυλακές, Ιδρύματα με παιδιά και άτομα με αναπηρίες, Γηροκομεία, ΚΑΠΗ, στρατόπεδα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, κλπ, σε όλη την Ελλάδα, Γερμανία και Ελβετία. Η πολιτιστική, κοινωνική και μορφωτική του προσφορά είναι τεράστια και ανεκτίμητη.

Οι Δήμαρχοι, Σύλλογοι, και φορείς που επιθυμούν να συνεργαστούν με το Θέατρο και να δουν την παράσταση σε πολύ προσιτή τιμή, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δημήτρη Ρήτα στα τηλέφωνα 2441026757, 2441072720, 6976074465, ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου