ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

21ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου

21ο-χορωδιακό-φεστιβάλ-θρησκευτικής-μο-44880

Το Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου, ένας θεσμός Πολιτισμού που ξεκίνησε το 1988 και καθιερώθηκε ως πανελλήνιας εμβέλειας στα χρόνια που μεσολάβησαν, πρόκειται να πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη μας δύο εβδομάδες πριν από το Άγιον Πάσχα, όπως και τις είκοσι προηγούμενες φορές.

Το 21ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου, που διοργανώνεται από την Βολιώτικη Χορωδία υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ώρα 19:00, όπου θα ψάλλουν ο Χορός των Ιερέων της Ι.Μ.Δημητριάδος, ο Βυζαντινός Χορός Ψαλτριών “Αι Άδουσαι” και ο Βυζαντινός Χορός του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Βόλου «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» και το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, Ι.Ν. Αναλήψεως του Χριστού, ώρα 19:00, με συμμετέχουσες την Χορωδία Εκπαιδευτικών Νομού Μαγνησίας, την Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Δήμου Βόλου, την Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Βόλου και την Βολιώτικη Χορωδία

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Χριστού, η Βολιώτικη Χορωδία θα ψάλει στην Θεία Λειτουργία, σε χορωδιακή προσαρμογή Θεοδώρου Παπακωνσταντίνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου