ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακά έργα τέχνης

εντυπωσιακά-έργα-τέχνης-446610

Εκθεση καταξιωμένων καλλιτεχνών στο Valis Resort

Στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά φιλοξενείται η ομαδική έκθεση ζωγραφικής καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών με τίτλο «Ονειροπόληση: Από τον Βόλο στο Πήλιο». Την έκθεση φιλοξενεί το ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου, προσδίδοντας ξεχωριστή αισθητική στις διακοπές ή στις επισκέψεις του κοινού στους υψηλής αισθητικής κοινόχρηστους χώρους του.

Σε όλο τον εντυπωσιακό χώρο του ισογείου στο ξενοδοχείο Valis εκτίθενται έργα σπουδαίων Ελλήνων ζωγράφων, μεταξύ των οποίων του Αλέκου Φασιανού, του Γιώργου Σταθόπουλου, του Ευγένιου Σπαθάρη, της Σοφίας Καλογερουπούλου, του Σπύρου Βασιλείου, του Δημήτρη Γέρου, του Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη, του Διονύση Ματαράγκα, του Αγγελου Ραζή, του Βασίλη Σολιδάκη, του Γ. Ηλιόπουλου, του Α. Χαντζάρα, της Ε. Μπαδόλα, του Γ. Κούτρικα, του Α. Αιβάζογλου, του Πάνου Φαμέλη, του Δημήτρη Δάλλα και τις Κ. Αδαμοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν στον εξωτερικό χώρο του Valis δροσιστικό welcome drink. Η επιμελήτρια της έκθεσης Σοφία Μακρυγιώργου θα βρίσκεται στον χώρο της έκθεσης από 18:00 έως 22:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου