ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εργο ζωής από την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

εργο-ζωής-από-την-ελεπαπ-βόλου-440322

Με χαρά και ενθουσιασμό τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους στην καλοκαιρινή γιορτή τους που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιουνίου στην Παιδόπολη Αγριάς.

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με πολύ κέφι και ζωντάνια τα παιδιά ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική κερδίζοντας τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων με τη συγκινητική τους προσπάθεια και τη δύναμη της ψυχής τους.

Την καλοκαιρινή γιορτή της ΕΛΕΠΑΠ που ήταν αφιερωμένη στους φίλους και εθελοντές που στηρίζουν το έργο της, τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Γκουντέλιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μουλάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑΜΕΑ κ. Ράνια Καρανικόλα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων κ. Πάτρα Χατζηαγγέλου και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΓΕΤ κ. Ιωάννης Καράτσαλος.

Κατά την εκδήλωση έγινε ιδιαίτερη μνεία στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του Βολιώτη αθλητή Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος στις 1 και 2 Ιουνίου διένυσε τρέχοντας και κολυμπώντας απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από την Ακρόπολη ως το Λαγονήσι για να βοηθήσει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Στο τέλος της γιορτής οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν γλυκά και κεράσματα και έφυγαν με ένα υπέροχο χειροποίητο αναμνηστικό δωράκι από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ συνοδευόμενο από ευχές για καλό καλοκαίρι.

Η Τ.Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθησαν και τίμησαν τη γιορτή και ιδιαίτερα ευχαριστεί τους χορηγούς που με την προσφορά τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου