ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέα έκθεση στον Χώρο Τέχνης δ.

νέα-έκθεση-στον-χώρο-τέχνης-δ-438772

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση έργων από την Τέρρυ Νικολιάδη

Eκθεση έργων με τίτλο «Θέσις» με δημιουργίες από την Τέρρυ Νικολιάδη εγκαινιάζεται την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στον Χώρο Τέχνης δ. στον Βόλο, Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα μικρών και μεσαίων διαστάσεων, υδατογραφίες με υπαινικτική αποτύπωση θεμάτων και δυναμική προσέγγιση σχημάτων, δημιουργώντας ευαίσθητα δυναμικό εικαστικό σύνολο.

Η Τέρρυ Νικολιάδη γεννήθηκε στον Βόλο. Σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και πήρε μέρος σε πολλές παραστάσεις αρχαίου δράματος και σε κωμωδίες σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαζάνη και Μίμη Κουγιουμτζή.

Συμμετείχε στην ταινία «Trinity» του Ευθ. Χατζή, στην ταινία «Ακροπόλ» του Παντελή Βούλγαρη, καθώς και στην τηλεοπτική ταινία του Τάκη Κατσέλη «Η φυλή των ανθρώπων». Συνεργάστηκε για τρία χρόνια με το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Σπύρο Μαβίδη και την Πειραματική Σκηνή του Δημήτρη Πανταζή.

Παράλληλα με την υποκριτική η Τέρρυ Νικολιάδη ασχολήθηκε με τη ζωγραφική.

Οπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει «η αγάπη για έναν κόσμο δικό μου, η ανάγκη να τον φέρω στη ζωή και να τον ορίσω με οδήγησε στη ζωγραφική. Ηθελα να δημιουργήσω τον δικό μου κόσμο. Τα τελευταία χρόνια των θεατρικών μου σπουδών και στην πορεία της ζωής πέρασα από εργαστήρια προετοιμασίας για τη Σχολή Καλών Τεχνών εστιάζοντας για χρόνια στο ελεύθερο σχέδιο».

Η Τέρρυ Νικολιάδη συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις στο Δημαρχείο Μουρεσίου στην Τσαγκαράδα, καθώς και σε δύο ομαδικές εκθέσεις στον Δήμο Αμαρουσίου Αθηνών. Ατομική έκθεση με έργα της διοργανώθηκε στο μετόχι της Αγίας Μαρίνας στον Κισσό Πηλίου και ατομική έκθεση ζωγραφικής και μικρογλυπτικής στον εκθεσιακό χώρο του βιβλιοπωλείου «Χάρτα» στον Βόλο.

Η έκθεση έργων «Θέσις» θα διαρκέσει έως το Σάββατο 2 Οκτωβρίου με ωράριο λειτουργίας Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11:00 – 14:00 και 18:30 – 21:00. Σάββατο 11:00 – 14:30. Κυριακή, Δευτέρα κλειστά ή με ραντεβού στο τηλέφωνο 6978186878.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου