ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ονειρικός κόσμος

ονειρικός-κόσμος-424245

Εγκαινιάζεται απόψε η έκθεση του Γιώργου Ταταριώτη στο Paschalis art house

Το Paschalis art house – café house στη Μακρινίτσα ξεκινάει τις καλοκαιρινές καλλιτεχνικές παρουσιάσεις σήμερα Παρασκευή 11 Ιουλίου με την έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ταταριώτη, που εγκαινιάζεται στις 8 το βράδυ. Μια ιδιαίτερη έκθεση ζωγραφικής με θέμα το θρυλικό 2CV της Citroen. Συνδιοργανωτές της έκθεσης και της παρουσίασης του καταλόγου του Γιώργου Ταταριώτη είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου. Επίσης υποστηρίζουν την έκθεση και συμμετέχουν η Ελληνική Λέσχη Φίλων 2CV – Club Hellas, η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου και οι Red Wine Band.

Ο Γιώργος Ταταριώτης είναι ένας ταλαντούχος ζωγράφος και παρουσιάζει την δουλειά του μόνο όταν έχει μια ολοκληρωμένη σειρά έργων. Η ζωγραφική του είναι φορτισμένη με συναισθήματα και μνήμες της πορείας του, με ανθρώπους και τα φετίχ τους. Σε αυτή την έκθεση ο ζωγράφος παρουσιάζει τα δικά του φετίχ. Οι συνθέσεις των 2CV είναι ιδέα και προσπάθεια αρκετών χρόνων. Θα παρουσιαστεί επίσης η έκδοση καταλόγου με τα έργα της έκθεσης.

Ο ονειρικός ρεαλισμός είναι κυρίαρχο στοιχείο στη δουλειά του Γιώργου Ταταριώτη. Φίλος του Γάλλου ζωγράφου Paul Acciari και του ζωγράφου Πασχάλη Αγγελίδη εδώ και τριάντα χρόνια, έχουν συνυπάρξει τα έργα τους σε ομαδικές εκθέσεις και η τεχνική ματιέρα των τριών φίλων καλλιτεχνών έχει πολλές συγγένειες και ιδιαίτερης προσωπικής νατουραλιστικής απόδοσης.

Δώδεκα έργα – δώδεκα μήνες όπου στις συνθέσεις κυριαρχούν το θρυλικό 2CV και η γυναικεία φιγούρα. Το Paschalis art house – café house στη Μακρινίτσα βρίσκεται πίσω από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως 30 Ιουλίου.

Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη από τις 03:00 μ.μ. και Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή από τις 11:00 π.μ. Τρίτη κλειστά. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 2428090054, 6933411998 Αγγελίδης Δημήτρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου