ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός τραγουδιού

διαγωνισμός-τραγουδιού-418480

Διοργανώνεται για πρώτη φορά από το Ωδείο Φουντούλη

Το Ωδείο Φουντούλη διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό Τραγουδιού «Φωνές» στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες τραγουδιστές κάθε εθνικότητας, σπουδαστές, ακόμη και παιδιά. Ο διαγωνισμός δίνει την ευκαιρία στους τραγουδιστές κάθε ηλικίας να προβληθούν και να διακριθούν, ενώ παράλληλα (σε όσους το επιθυμούν) ανοίγει δρόμους και δίνει ευκαιρίες καριέρας.

Θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις: Στην προκριματική φάση οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν στη Γραμματεία του Διαγωνισμού δείγμα ηχογράφησης από δύο τραγούδια της επιλογής τους, οποιουδήποτε συνθέτη ή είδους τραγουδιού, με ή χωρίς συνοδεία οργάνων. Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προκριματική φάση επιλέγοντας τραγούδια του Γιώργου Φουντούλη, μπορούν να συμμετέχουν με τα ίδια τραγούδια και στην τελική φάση.

H αποστολή του ηχογραφημένου δείγματος μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: Μέσω YouTube ή με ταχυδρομική αποστολή ψηφιακού υλικού (CD, DVD, USB) στη Γραμματεία του Διαγωνισμού.

Στους διαγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν μέσω YouTube στην Προκριματική Φάση, θα δοθούν 3 Βραβεία Κοινού, μετά από διαγωνισμό που θα πραγματοποιείται παράλληλα στο Facebook στη σελίδα του Διαγωνισμού.

Στην τελική φάση οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν μπροστά σε κριτική επιτροπή και κοινό, παρουσιάζοντας: Ενα τραγούδι του Γιώργου Φουντούλη σε ποίηση Καβάφη ή Βάρναλη της επιλογής του υποψηφίου (βλ. You Tube). Ένα τραγούδι του Γιώργου Φουντούλη της επιλογής του υποψηφίου. Τα τραγούδια του συνθέτη βρίσκονται διαθέσιμα στο παρακάτω link: www.youtube.com/user/odeiofdl

Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του διαγωνισμού, τους ερμηνευτές θα συνοδεύσει με την κιθάρα του ο συνθέτης.

Η Τελική Φάση του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη στο Βόλο, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου.

Τα βραβεία του Διαγωνισμού για όλες τις κατηγορίες έχουν ως εξής: 1ο Βραβείο (Δίπλωμα), 2ο Βραβείο (Δίπλωμα), 3ο Βραβείο (Δίπλωμα).

Θα δοθούν επίσης έπαινοι στους φιναλίστ και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι βραβευμένοι του διαγωνισμού θα έχουν πολλές ευκαιρίες συμμετοχής σε συναυλίες καθώς και συμμετοχές σε ηχογραφήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 10 Αυγούστου.

Πληροφορίες στο e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου