ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημοφιλής ερμηνεύτρια

δημοφιλής-ερμηνεύτρια-41637

Τους πολυάριθμους φίλους της θα συναντήσει η δημοφιλής Ελεωνόρα Ζουγανέλη απόψε στην μουσική σκηνή «Vox» που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο «Μετακόμιση τώρα», η αγαπημένη ερμηνεύτρια που καθηλώνει με την φωνή της, θα εμφανιστεί απόψε στο Βόλο, στο πλαίσιο της περιοδείας της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και γνωστές δημιουργίες διασκευασμένες από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη, που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Μαζί της εμφανίζονται οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγούδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος- πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος -Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-μπουζούκι, ούτι.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης, ενώ την επιμέλεια του προγράμματος ανέλαβε αντίστοιχα ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός, ενώ τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών έχει κάνει ο Βασίλης Καραμούζης. Η τιμή εισόδου είναι 12 ευρώ και η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210.35350.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου