ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιές γεμάτες τέχνη

βραδιές-γεμάτες-τέχνη-401434

Ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από το ίδρυμα «Χατζηνίκου – Αγγελίνη» στο Χόρτο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σεμινάρια και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Κοινωφελές Ιδρυμα «Γ. Αγγελίνης – Π. Χατζηνίκου» στο Χόρτο, δίνοντας κάθε χρόνο δυναμικό «παρών» στα τεκταινόμενα της περιοχής μας.

Με τη συνδρομή κατοίκων και παραθεριστών στην παραλία του Χόρτου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 8 μ.μ. Γιορτή Γεύσεων και Γεύσεις του Κόσμου. Με τη μουσικοχορευτική συνοδεία των Παραδοσιακών χορευτικών και μουσικών συγκροτημάτων της περιοχής της Μαγνησίας
Στο μεταξύ, μουσικό «Ταξίδι στον κόσμο» θα «φιλοξενηθεί» στο υπαίθριο Θέατρο του Χόρτου την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 9 μ.μ. με τους: Τέτη Κασιώνη στο τραγούδι, Μάριο Μούρμουρα στην κιθάρα, τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, το Γιώργο Ταμιωλάκης στο τσέλο και το Νίκο Παπαναστασίου στο ακορντεόν.

Θεατρική παράσταση από την «Πολιτεία Θεάτρου» προγραμματίζεται την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. στο υπαίθριο Θέατρο, με τίτλο «100 χρόνια Ελληνικός κινηματογράφος», ενώ το Σάββατο 8 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. στην αίθουσα Χατζηνίκου θα παρουσιαστεί συναυλία Μουσικής Δωματίου Εγχόρδων από το Πανεπιστήμιο Μοτσαρτέουμ της Αυστρίας.
Τη Δευτέρα, 10 Αυγούστου, στις 9μ.μ. θα παρουσιαστεί το φαντασμαγορικό Sankara Magic Show – Dreams and Illusions στο υπαίθριο Θέατρο.

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. θα ανέβει η παράσταση «Τα παπούτσια του Βαρύτονου» σε σκηνοθεσία των Δημήτρη Σωτηρίου και Δημήτρη Μπασλάμ και την Κυριακή 16 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. σειρά έχει, στον ίδιο χώρο, η συναυλία «Vive La Mandoline» με ιταλικές και ελληνικές διασκευασμένες μελωδίες και τραγούδια.

Η Θεατρική Παρέα Συκής θα ανεβάσει τη θεατρική παράσταση «Δεσποινίς Ετών 39» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου, την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο υπαίθριο Θέατρο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου