ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδηλώσεις στην Αλλη Μεριά

εκδηλώσεις-στην-αλλη-μεριά-392806

Ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει βραδιές με θέατρο και μουσική

Σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλλης Μεριάς, στο διάστημα από 18 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου, στον εξαιρετικό χώρο του «Κυλινδρά», στην Αλλη Μεριά. Μετά την περσινή επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων «Άλλη Μεριά 2013» και θέλοντας να διατηρήσει την πολιτιστική κουλτούρα της περιοχής μας, ο ίδιος Σύλλογος διοργανώνει έναν κύκλο εκδηλώσεων όπου συνυπάρχουν αρμονικά το θέατρο, η μουσική, το τραγούδι, που αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της τέχνης, άρα και του πολιτισμού.

Σε ένα χώρο, μέσα στα πλατάνια και δίπλα στο ποτάμι, που θα παρουσιαστούν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: την Τετάρτη 18 Ιουνίου θα παρουσιαστεί το «Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», παιδική θεατρική παράσταση με το «Αντίσκηνο Junior». Το Σάββατο 21 Ιουνίου σειρά έχουν οι «Σκηνοβάτες» με την θεατρική παράσταση «Ραντεβού στο σπίτι μου».

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου αναβιώνουν οι «Φωτιές του Αη-Γιάννη», παραδοσιακό δρώμενο στην εκκλησία του Αη-Γιάννη και την Τετάρτη 25 Ιουνίου προγραμματίζεται μουσική βραδιά με τους «Αγαρ».

Το Σάββατο 28 Ιουνίου ακολουθεί Χορωδιακή μουσική βραδιά με την «Χορτωδία» και τίτλο «Των τραγουδιών οι Μύθοι». Την επομένη, Κυριακή 29 Ιουνίου, σειρά έχουν οι Flying fox και άλλες δράσεις για παιδιά από την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.

Την Κυριακή 29 Ιουνίου προγραμματίζονται επίσης κινηματογραφικές Προβολές … στο Φώς του Φεγγαριού …για μικρούς και μεγάλους.

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου την σκυτάλη παίρνει η ομάδα «Θρυαλλίδα» με την θεατρική παράσταση «Ευτυχώς … τρελάθηκα», ενώ την Πέμπτη και Παρασκευή 10-11 Ιουλίου, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Φούστα… Μπλούζα» από την ομάδα «Αντίσκηνο».

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Κωνσταντίνο Τσιάκα-Βούλγαρη στο τηλέφωνο 6979009842.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου