ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σαράντα εμπνευσμένοι δημιουργοί…

σαράντα-εμπνευσμένοι-δημιουργοί-381073

Εγκαινιάζεται σήμερα στο Κέντρο Τέχνης Ντε Κίρικο ομαδική εικαστική έκθεση

Εγκαινιάζεται σήμερα στις 20.30 στο Κέντρο Τέχνης Ντε Κίρικο η επιτυχημένη έκθεση των 40 καλλιτεχνών με γενικό τίτλο «I heArt Caprice». Η συλλογή των έργων της έκθεσης «I heArt Caprice» δημιουργήθηκε με αφορμή και έμπνευση τα Caprice Παπαδοπούλου και όλα όσα αυτά αντιπροσωπεύουν στην ζωή και στην καθημερινότητα όλων μας.

Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει η Ευγενία Ι. Μανωλιουδάκη – Μπογιατζάρα και την οργάνωση της έκθεσης η M art Manolioudakis.

Συμμετέχουν με γλυπτά έργα οι: Lakah Paula, Γιώργος Βορρές, Σοφία Ιλιάνα Γεωργιάδη, Ελένη Ζαβέρδα, Φωτεινή Παύλογλου, Αντώνης Τριανταφύλλου. Γελοιογραφία παρουσιάζει ο Νίκος Φουστέρης, έργα γραφιστικής οι: Βασίλης Γεωργακόπουλος, Ευγενία Δρούγα, Δανάη Ξανθάκη, εγκατάσταση ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Στην ενότητα της εικονογράφησης συμμετέχουν οι: Βίλλυ Καραμπατζιά, Αθανάσιος Κατσίλλης, Σταμάτης Παπαδήμος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ανδριάννα Ρούσσου.

Συμμετέχουν επίσης οι ζωγράφοι: Robora Chrys, Στέφανος Αλαφούζος, Ολγα Αλεξοπούλου, Μιλένα Δημητροκάλη, Εμμανουήλ Ηλιόπουλος, Βασίλης Καρακατσάνης, Ευαγγελία Κουτελιέρη, Γιώργος Μαθιουδάκης, Ντιζιάνα Μπαλλόλλι, Νικήτας Μπαχάρας, Αρτεμις Νικολαΐδου Βήχου, Γιώργος Παπαματθαιάκης, Διονύσης Παππάς, Αννυ Σοφιανοπούλου, Αθηνά Συντυχάκη, Στεφανία Φιλιογιάννη, Κατερίνα Χαδούλου.

Κατασκευή – Βιομηχανικό σχέδιο παρουσιάζει ο Σπύρος Δράκος, μεικτή τεχνική οι :Αμαρυλλίς Κωσταροπούλου, Αθανάσιος Τσιούσης, μεικτή τεχνική – ζωγραφική ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος και φωτογραφία οι Rian, Ιωάννης Θεοδούλου, Ελένη Χρυσικού.

Οι συμμετοχές καλύπτουν όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας: πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, κατασκευές, εικονογραφήσεις, ακόμη και βιομηχανικό design. Ο κοινός τόπος όλων των έργων είναι οι αναφορές τους στα Caprice.

Τα έργα των σαράντα καλλιτεχνών εκτέθηκαν πρώτη φορά στον χώρο τέχνης M art Space τον Φεβρουάριο ενώ τέσσερα από αυτά προκρίθηκαν από μια επιτροπή ανθρώπων της τέχνης και από την ψήφο του κοινού, με σκοπό να φιλοτεχνήσουν συλλεκτικές συσκευασίες Caprice.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 26 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό Τρίτη με Παρασκευή 10:00 με 13:00 και 18:00 με 21:00, Σάββατο 10:00 με 13:00. Δευτέρα και Κυριακή κλειστά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου