ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός ποίησης

διαγωνισμός-ποίησης-379532

Τον 9ο Διαγωνισμό Ποίησης Βόλου διοργανώνει το Ωδείο Φουντούλη, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στους ενδιαφερόμενους κάθε εθνικότητας, ενήλικες, μαθητές, ακόμη και παιδιά. Ο Διαγωνισμός καλύπτει όλες τις κατηγορίες ποίησης και στιχουργικής και δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να προβάλλουν τη δουλειά τους και να διακριθούν.

Τα ποιήματα (ποίηση ή στίχος) που θα συγκεντρώσουν πάνω από 95 βαθμούς θα μελοποιηθούν από το συνθέτη Γιώργο Φουντούλη, θα ηχογραφηθούν και θα προβάλλονται μόνιμα με video clip στο You Tube και ζωντανά σε συναυλίες.

O ποιητής ή στιχουργός που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία, θα έχει τη δυνατότητα έκδοσης ποιητικής συλλογής (12 ως 30 ποιημάτων).

Τα έξοδα της έκδοσης θα καλυφθούν από τους φορείς διοργάνωσης του Διαγωνισμού. Τα πνευματικά δικαιώματα της ποιητικής συλλογής θα παραμείνουν στο βραβευμένο ποιητή.

Οι ενήλικες ποιητές και στιχουργοί που θα βραβευθούν με 1ο ή 2ο ή 3ο Βραβείο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν (προαιρετικά) ένα ποίημά τους σε ειδική έκδοση με τίτλο «Ανθολόγιο Σύγχρονης Ελληνικής Ποίησης και Στιχουργικής 2014». Τα πνευματικά δικαιώματα των ποιημάτων θα παραμένουν στους ποιητές. Το Ανθολόγιο θα προωθηθεί σε ταλαντούχους συνθέτες, με στόχο τα βραβευμένα ποιήματα να είναι προτεινόμενα και άμεσα διαθέσιμα για μελοποίηση.

Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6909127982, καθημερινά 6.30 – 8.30 μμ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου