ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία Σχολής Ελληνικής Μουσικής

συναυλία-σχολής-ελληνικής-μουσικής-376313

Η Σχολή Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα, σε συνεργασία με τον τομέα νεότητας του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου, διοργανώνει συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Η συναυλία θα διοργανωθεί στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου δίπλα από το πνευματικό κέντρο του ναού, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. και θα λάβουν μέρος με τραγούδια του Μ. Θεοδωράκη μαθητές του τμήματος ενηλίκων, πλαισιωμένοι σε ορισμένα τραγούδια και από μαθητές Γυμνασίου.

Στη συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη παίρνουν μέρος από το τμήμα ενηλίκων μαθητών: Τραγουδούν: Κώστας Παπαλεξανδρής, Θανάσης Τσακόπουλος, Σπύρος Τούσε και η φωνητική ομάδα «Μελωδικό Τρίο» αποτελούμενη από τους Λεωνίδα Τίγκα, Εύα Ηρακλέους και Ελένη Κοντογεωργίου. Συνοδεύουν Νίκος Καραγιάννης (μπουζούκι), Γιάννης Αντωνιάδης (μπάσο) Αποστόλης Πλακαρός (ακουστική κιθάρα), Κώστας Βουδούρης (μπαγλαμά), Αχιλλέας Σπανός (κλαρίνο).Αρμόνιο. Επιμέλεια προγράμματος και ενορχήστρωση, Παύλος Πλάκας.

Από την ομάδα των μη ενηλίκων μαθητών συνοδεύουν Γιάννης Κουτσερής (μπουζούκι και κιθάρα), Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος (μπουζούκι) και Μαριάνθη Καραγιάννη (κιθάρα).

Η είσοδος θα είναι μόνο με προσκλήσεις ατομικές που θα παραλαμβάνονται από τη Σχολή, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον κορονοιό. Η διάρκεια της συναυλίας δεν θα ξεπεράσει τη μία ώρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου