ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διημερίδα για πολιτισμό και τουρισμό

διημερίδα-για-πολιτισμό-και-τουρισμό-366643

Πρόσκληση σε πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, πνευματικά κέντρα, βιβλιοθήκες, πολιτιστικούς οργανισμούς, μουσεία και πολιτιστικούς φορείς της περιοχής απευθύνει ο φορέας «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και η Ακαδημία Λαϊκού Πολιτισμού & Τοπικής Ιστορίας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού.

Η δράση απευθύνεται εκτός από στελέχη φορέων, μελών Δ.Σ. πολιτιστικών φορέων και σε φοιτητές σχολών ανθρωπιστικών τμημάτων, ερευνητές, μελετητές της τοπικής ιστορίας και σε κάθε ενδιαφερόμενο που ασχολείται με ζητήματα πολιτισμού, πολιτιστικής κληρονομιάς ανάπτυξης και τουρισμού.

Η επιμορφωτική δράση η οποία συνδιοργανώνεται με το Πανεπιστήμιο Αθηνών έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού με πολιτιστικούς φορείς ως ένα ελάχιστο δείγμα προσφοράς για την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί από την αρχή του θεματικού έτους που είναι αφιερωμένο στον πολιτισμό της θάλασσας, αλλά και για όλα αυτά τα χρόνια που πολιτιστικοί φορείς συμπράττουν με τη Μητρόπολη Δημητριάδος.

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα: Λαϊκός Πολιτισμός και Τουρισμός και Πολιτισμός και Τουριστική Αξιοποίηση. Μετά το πέρας των ταχύρρυθμων μαθημάτων, οι εκπαιδευόμενοι θα λαμβάνουν βεβαιώσεις παρακολούθησης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου