ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ταλαντούχα Βολιώτισσα συγγραφέας

ταλαντούχα-βολιώτισσα-συγγραφέας-364668

Το βιβλίο της Μάγιας Μποντζώρλου με τίτλο «Το όνειρο» παρουσιάζεται την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 7 μμ στο Domotel Xenia Volos, με πρωτοβουλία του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου, του βιβλιοπωλείου «Η πένα» και των εκδόσεων Λιβάνη.

Η συγγραφέας διακρίνεται για τη δημιουργική της δεινότητα

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Μαίρη Τσακνάκη – Γαβαλά πρόεδρος Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου και Ροσσάνα Πώποτα δημοσιογράφος. Την εκδήλωση θα συντονίσει η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Σοφία Κανταράκη.

Ο χώρος της βεράντας του ξενοδοχείου θα διατεθεί για όσους δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Κυκλοφόρησε πρόσφατα το τελευταίο βιβλίο της Μάγιας Μποντζώρλου με τίτλο «Το όνειρο» από τον εκδοτικό οργανισμό Λιβάνη. Συναρπαστικό μυθιστόρημα μυστηρίου, με έντονη πλοκή, γρήγορους ρυθμούς, ολοζώντανες περιγραφές, ανατροπές και σασπένς, που διαβάζεται απνευστί.

Το ερώτημα που θέτει η ταλαντούχα Βολιώτισσα συγγραφέας είναι «Πόσο θα μπορούσε επηρεάσει τη ζωή μας το ντόμινο των εξελίξεων ενός τυχαίου γεγονότος;». Ο διάσημος ζωγράφος Τζορντάνο επιστρέφει στο αγαπημένο του νησί. Εκεί συναντά και πάλι τους παλιούς του φίλους και την παλιά του σύντροφο, τη Δάφνη.

Ολα κυλούν ήρεμα, έως τη μέρα που, μετά από μια ξαφνική καταιγίδα, βρίσκει σε μια ερημική ακτή, μισοπεθαμένη, μια νεαρή γυναίκα. Από την πρώτη στιγμή η άγνωστη τον μαγνητίζει ανεξήγητα. Στο δεξί της χέρι έχει ένα παράξενο σημάδι σε σχήμα άγκυρας. Στην προσπάθειά του να τη σώσει, ο ζωγράφος φεύγει για βοήθεια. Όταν επιστρέφει, εκείνη έχει εξαφανιστεί.

Ο Τζορνάντο αρχίζει να την ψάχνει παντού. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνει τον οδηγούν σε μια γυναίκα που είναι σαν σωσίας της και φέρεται να έχει αυτοκτονήσει αρκετά χρόνια πριν. Η έρευνά του θα τον μπλέξει στα δίχτυα του μυστηρίου. Ένας αόρατος δολοφόνος παίρνει το κατόπι του. Η ζωή του σύντομα μπαίνει σε κίνδυνο, ενώ ανεξήγητα ψυχικά φαινόμενα αρχίζουν να τον βασανίζουν με τη μορφή ενός τρομακτικού ονείρου που επανέρχεται…

«Μπήκε στο σπίτι του κλειδώνοντας την πόρτα. Η υποψία πως κάποιος τον καταδίωκε τώρα πια είχε γίνει βεβαιότητα, μια βασανιστική βεβαιότητα που τον γέμιζε φόβο, λες κι ο εφιάλτης του είχε ζωντανέψει. Προσπάθησε να θυμηθεί αν είχε βλάψει ποτέ κανέναν τόσο πολύ, ώστε να προσπαθεί να τον σκοτώσει, μα δεν μπορούσε να σκεφτεί ούτε έναν. Εκείνο που τον τρόμαζε δεν ήταν η ύπαρξη κάποιου αόρατου δολοφόνου, που τον είχε βάλει στο στόχαστρο, αλλά ο παράλογος, ενδόμυχος φόβος πως η ανείπωτη απειλή που φώλιαζε μέσα στο σπίτι του εφιάλτη του, είχε δρασκελίσει τα όρια της φαντασίας, είχε περάσει στον αντικειμενικό κόσμο και τώρα βρισκόταν στο κατόπι του…».

Ενα εγκεφαλικό ψυχολογικό θρίλερ, γεμάτο αγωνία, που καθηλώνει μέχρι την τελευταία του σελίδα.

ΓΛ. ΥΔΡ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου